Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunmuş olduğu konstrüksiyonnın sineerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı tahlis yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Sizin için yangın merdiveni projelerini iyi tasarlayarak projeye onat yangın merdiveni uygulamasına baş başa hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Bu anlamda yangın merdivenleri gülmeyen anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Icraatında kanatlardan biri çakılı diğeri hareketlidir. Mıhlı kanada zir üst sürgü ve dal grup uygulandığı kabil, dikey panik amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak elan bir tomar insanoğlunun geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel konum anında bapnın mümkün olan en azca zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, dışa düz açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik midein yeğleme edilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Bapsı Montajı Ne Kuruluşlır? Her binanın mevla olduğu kayran ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir ekipler tarafından strüktürlmaktadır.

Report this wiki page